Τι ισχύει για τα μεγέθη των αλυσιδών;

Οι αλυσίδες κατασκευάζονται σε τυποποιημένα μεγέθη 40, 45, 50, 55, 60 εκατοστών. Εάν επιθυμείτε μεγαλύτερη εξειδίκευση σε μήκος, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσατε μαζί μας τηλεφωνικώς πριν ή αφ’ ότου παραγγείλατε το προϊόν. Μπορούμε να προσαρμόσουμε το μήκος της αλυσίδας που επιλέξατε στο μέγεθος που επιθυμείτε εφ’ όσον αυτό δεν υπερβαίνει τα 60 εκ. Για την εργασία αυτή υφίσταται επιπλέον χρέωση 10€, και απαιτείται χρόνος 3 εργάσιμων ημερών για την αποπεράτωση της.

Τι ισχύει για τα μεγέθη των δακτυλιδιών;

Τα δακτυλίδια συνήθως κατασκευάζονται στο τυποποιημένο μέγεθος 54 ( 54 χιλιοστά περιφέρεια ) και προσαρμόζονται αναλόγως εφ ‘όσον αυτό είναι επιθυμητό κατόπιν της παραγγελίας. Το μέγεθος του δακτυλιδιού αναφέρεται πάντοτε στην περιγραφή του κοσμήματος. Εάν επιθυμείτε προσαρμογή του μεγέθους παρακαλούμε όπως σημειώσατε το επιθυμητό μέγεθος στα σχόλια παραγγελίας. Παρακαλούμε υπολογίσατε χρόνο 3 εργάσιμων ημερών για την αποπεράτωση του. Η προσαρμογή του μεγέθους προσφέρεται δωρεάν.

Τα νούμερα των δακτυλιδιών στην κοσμηματοποιία αντιστοιχούν στην εσωτερική περιφέρεια του δακτυλιδιού σε χιλιοστά. Εάν θέλετε να βρείτε το μέγεθος σας, υπάρχουν δυο τρόποι  :

Μέτρηση περιφέρειας δακτύλου.

  • Με ένα εύκαμπτο λεπτό κορδόνι κυκλώνετε την περιφέρεια του δακτύλου που επιθυμείτε να φορέσετε το δακτυλίδι. Ενώνετε την άκρη του κορδονιού με το υπόλοιπο μήκος κορδονιού και σημαδεύετε το σημείο που εφάπτονται. Στην συνέχεια απλώνετε σε επίπεδη επιφάνεια το μήκος που σημειώσατε και μετράτε.  Προσθέτετε 2 χιλιοστά και το νούμερο που προκύπτει είναι το νούμερο του δακτυλιδιού. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον πίνακα που ακολουθεί.

Μέτρηση διαμέτρου υπάρχοντος δακτυλιδιού.

  • Σε ένα δακτυλίδι που ήδη διαθέτετε και χωρά ικανοποιητικά στο δάκτυλο που επιθυμείτε να φορέσετε το νέο σας δακτυλίδι, μετράτε την εσωτερική του μέγιστη διάμετρο με έναν χάρακα. Στην συνέχεια παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον πίνακα που ακολουθεί προκειμένου να μετατρέψετε το νούμερο της διαμέτρου σε εκείνο της εσωτερικής περιφέρειας.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Το μέγεθος του ιδίου δακτύλου είναι συνήθως διαφορετικό ανά χέρι ( αριστερό ή δεξί ). Παρακαλούμε όπως μετρήσατε το δάκτυλο εκείνου του χεριού όπου προτίθεστε να φορέσετε το νέο σας δακτυλίδι.